4 punten + 17 goals + 10 assists Real Madrid Cubs blijven nieuwe records vestigen

Real Madrid versloeg Mallorca met 3-0 in de 28e ronde van La Liga, en Vinicius en Benzema sloegen opnieuw de handen in elkaar om doelpunten te maken.

In de 55e minuut hielp Benzema Vinicius bij het scoren. In de 77e minuut creëerde Vinicius een strafschop en Benzema nam de penalty. Marcelo hielp Benzema in de 82e minuut aan de score. voetbalshirt outlet sale

Venezius heeft dit seizoen 4 strafschoppen gemaakt in La Liga, samen met Lozano voor de eerste plek op de lijst van het maken van strafschoppen. De enige speler van Real Madrid die in één seizoen vier penalty’s scoorde, was Ronaldo in 2014-15.

In La Liga scoorde Vinicius dit seizoen 14 doelpunten en gaf hij 6 assists. Hij scoorde 2 goals en assisteerde 4 keer in de Champions League en scoorde ook 1 doelpunt in de Spaanse Super Cup. In alle competities scoorde hij 17 doelpunten en assisteerde hij 10 keer, waarmee hij voortdurend nieuwe persoonlijke scorerecords vestigde in één seizoen.

De samenwerking tussen Vinicius en Benzema is zeer stilzwijgend. Benzema assisteerde 5 goals voor Vinicius, wat het record is voor het assisteren van een speler in La Liga dit seizoen. En Vinicius assisteerde ook Benzema 3 goals.