Manchester United versloeg Luton nipt met 2-1, Ten Hahn: Terug in Champions League-deelname

In de 25e speelronde van de Premier League op 19 februari versloeg Manchester United thuis Luton Town nipt met 2-1 en boekte daarmee vier overwinningen op rij. Na deze wedstrijd staat Manchester United nog maar drie punten los van vijfde klasser Tottenham Hotspur en heeft het de kans om terug te keren naar de top vijf van de ranglijst.

Manchester United begon fantastisch aan de wedstrijd. Hoyland in het Manchester United voetbalshirt scoorde twee keer in zeven minuten en hielp zijn ploeg aan een 2-0 voorsprong. Luton maakte echter in de 14e minuut gelijk via Morris. Daarna wisselden beide ploegen doelpunten uit, maar geen van beide ploegen scoorde opnieuw. Uiteindelijk boekte Manchester United een zwaarbevochten overwinning dankzij het tweede doelpunt van Hoyland.

Na de wedstrijd zei Manchester United manager Tengah dat zijn team een beetje ontspannen was nadat het de leiding had genomen en de tegenstander terug liet komen in de wedstrijd. Toch was hij tevreden met de overwinning van zijn team.

“We begonnen heel goed en namen een 2-0 voorsprong,” zei Ten Hahn. “Maar daarna verslapten we een beetje en lieten we onze tegenstander een doelpunt terug krijgen. In de tweede helft speelden we wat stroever, maar uiteindelijk hielden we stand voor de overwinning.”

“Deze overwinning is heel belangrijk voor ons. We zijn nu terug in de race voor de Champions League. We moeten hard blijven werken om betere resultaten te halen.”

Manchester United is de laatste tijd in uitstekende vorm en heeft vier wedstrijden op rij gewonnen in alle competities. Als ze dit momentum vast kunnen houden, hebben ze goede hoop op kwalificatie voor de Champions League. Als jij Manchester United ook een warm hart toedraagt, vergeet dan niet hetzelfde voetbalpakje te dragen en kijk samen uit naar hun terugkeer naar de top!