Cristiano Ronaldo in het shirt van Al Nassr FC.

Cristiano “IJzeren Hoofd” Ronaldo scoort twee keer met kopballen om Monastir te verslaan

De groepsfase van de Arabische Champions League eindigde met Al Nassr FC tegen Monastir. Je aandacht moet zijn gegaan naar Ronaldo, die het nr. 7 voetbalpakje Al Nassr FC droeg, want hij assisteerde twee keer voor zijn teamgenoten, wat resulteerde in de 4-1 overwinning van Al Nassr FC op Monastir.

Ronaldo en Talisca vormden samen de aanvallende linie in de wedstrijd, terwijl nieuwkomers Brozovic, Fofana en Teles allemaal hun debuut maakten. In de 41e minuut van de wedstrijd pikte Brozovic, die net het voetbalpakje Al Nassr FC had aangetrokken, een pass op van het middenveld, stuurde een omgekeerde driehoek terug naar het midden van het strafschopgebied, waar Talisca een schot binnenschoot en Al Nassr FC aan het eerste punt hielp.

Al Nassr FC’s ambitie om een punt te pakken wakkerde weer aan, in de 74e minuut, tussen het dragen van de nr. 7 trui Ronaldo haastte zich naar het strafschopgebied, direct opgevoerd een kopbal schot, voor het team om de score 2-1 te maken. 88e minuut, Ronaldo nogmaals kopbal aanval doel, waardoor de keeper van de tegenstander om de hand los te laten, en zijn teamgenoten goed te maken voor de score.

Normale wedstrijd naar beneden, Ronaldo op grond van zijn “head shot”, helpen Riyadh overwinning om twee punten te nemen, hoewel een van de doelpunten is een teamgenoot om te helpen make-up voor het schot, maar het kan worden gezien dat Ronaldo’s hoofd schot vermogen is nog steeds erg hoog. Er zijn niet veel spelers in de voetbalwereld die erin geslaagd zijn om met hun hoofd te schieten, en Ronaldo is er daar één van.

Hoewel Ronaldo maar één doelpunt maakte in deze wedstrijd, was het team in staat om de overwinning te behalen zonder zijn assist en de medewerking van alle spelers. Ik hoop dat hij Riyad naar de overwinning in de Arabische Champions League kan leiden en het gerucht van “pensionering van internetsensatie Cristiano Ronaldo in Arabië” kan doorbreken.

Hou jij ook van Ronaldo? We hebben veel Ronaldo shirts op onze website, ook shirts voor meisjes en kinderen, dus je kunt ze direct kopen of contact met ons opnemen om te bestellen! Waar wacht je nog op! Personaliseer een uniek voetbalpakje !