Europa League: Mbappe wint op strafschoppen terwijl Griezmann tragische blessure oploopt

De 4e ronde van de groepsfase van de Europa League zit erop, met Frankrijk tegenover Griekenland. Een van de gespreksonderwerpen onder veel fans zijn de wedstrijden van de huidige Parijse spelers en voor welke club ze in de toekomst zullen spelen.

Maar het was het feitelijke nieuws van de wedstrijd tussen Frankrijk en Griekenland dat de aandacht van de fans had. In de eerste helft slaagden beide partijen er niet in om hun scoringskansen te verzilveren en de tweede helft zou gelijk opgaan. In de 51e minuut van de tweede helft kreeg Griezmann van Frankrijk een gewelddadige vliegende trap tegen en de scheidsrechter toonde Mavropanos een gele kaart en kende een penalty toe. Bij de tweede opslag koos Mbappe in een Frans shirt ervoor om zijn tweede penalty te nemen en raakte de rechterbovenhoek van het doel, Vlahodimos beoordeelde de juiste richting maar miste de bal! Op het moment van het doelpunt schreeuwde het publiek buiten het stadion, dat het Frankrijk Mbappé 10 Thuis Shirt droeg, alsof ze hem aan het vieren waren! Het was een nipte 1-0 overwinning voor Frankrijk op Griekenland en Frankrijks vierde Europese kwalificatiezege op rij!

Waarom houden fans nog steeds evenveel van Mbappe nadat ze getuige waren van zijn heldendaden met Big Paris? Misschien omdat hij echt goed is aan de bal! Misschien is het nog meer vanwege de heerlijke humor van de man. De fans die van hem houden zullen altijd buiten het veld staan om hem te steunen! Voor degenen onder jullie die van truien houden, klik door naar onze website waar er genoeg voetbalpakje van hoge kwaliteit zijn die kunnen worden aangepast!