Barcelona heeft thuis met 0-0 gelijkgespeeld tegen Girona

11 april werd afgetrapt met de wedstrijd van Barcelona tegen Girona, de 28e ronde van het La Liga seizoen 2022-23. De twee partijen streden een hele wedstrijd lang en konden een paar keer scoren, maar werden ook tegengehouden door de tegenpartij, waardoor de fans erg nerveus waren om naar te kijken, maar het bleef een verrassend 0-0 gelijkspel tot het einde van de wedstrijd, waarbij Robert Lewandoeski, die het nummer 9 van Barcelona voetbalshirt 2023 draagt, geen doelpunt voor zijn team kon maken.

Na 19 minuten stak Pablo Gavira de bal in het midden van het strafschopgebied en Raphinha schoot vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in, maar het schot ging net naast. In de 37e minuut kwam Ronald Araujo van Barcelona dicht bij een doelpunt uit een hoekschop, maar Gazzaniga Farias kon de bal stoppen en de bal ging naast. In feite nam Barcelona 18 schoten in de wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. Girona verdedigde agressief en met veel effect. In de 50e minuut stak Alex Balde de bal vanaf links voor en Robert Lewandoeski kreeg zijn hoofd op de bal, maar Jules Kounde, die de bal had ontvangen aan de rechterkant van het strafschopgebied, miste een kans om te scoren. 94 minuten later kreeg Barcelona nog een kans om te scoren toen Pablo Gavira een schot inkopte, maar het werd gestopt door een Girona-speler met één hand. werd gestopt door een speler van Girona met één hand. In de 96e minuut van de extra tijd zette Ronald Araujo vanaf rechts voor en Robert Lewandoeski volgde met een schot, maar de bal raakte de paal en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. voetbal outlet

Hoewel de wedstrijd een volledige wedstrijd plus extra tijd duurde, maar er geen doelpunten werden gescoord, was er gedurende de hele wedstrijd genoeg te zien, maar ik moet zeggen dat de domper van Barcelona deze keer een beetje bizar was, waarbij geen van de vele doelpuntenmakers slaagde en de verdediging van Girona echt uitblonk!